El dia que Google em va citar al diari

No sempre passa que un monstre com Google es fixi en tu i escrigiu una carta al diari responent alguna cosa que hagis dit. No sempre passa però quan t’hi trobes no deixa de ser un orgull. Una empresa de 22000 treballadors centrant per uns moments la seva comunicació en una persona. Jo. I encantat.

L’origen? 6 de març de 2011. Diari Ara. Reportatge sobre la seguretat al núvol després que Gmail hagués perdut comptes de correu dels seus usuaris.

Fet i fet no deia res que no sigui veritat. I és que hem de tenir un principi clar: quan et trobes davant un producte gratuit qui realment és el producte ets tu, que és de qui en treuen suc. I això mateix passa amb Google.

Però sembla que ells no ho veien així. I la setmana següent, el 12 de març, Google España va enviar aquesta carta:

Curiós perquè responien coses que no vaig dir, donant-me la raó i contradient-se més d’una vegada al mateix paràgraf. Mirar el primer punt i intentar entendre el que volen dir és realment complicat. L’objectiu de la carta? Ni idea. Almenys puc dir que Google m’ha citat al diari, que ja és prou.