Cornuts i pagar el beure

Té collons que la Real Federación Española de Futbol culpi a una becària d’una frase publicada a un article de la seva web. Què no té un superior que la tuteli?

Té collons que les paraules textuals del portaveu de l’organisme siguin “Ha sido una becaria, como hay en todos lados“, així, amb menyspreu.

Té collons que la frase de la polèmica sigui tant objectiva (que algú digui el contrari si s’atreveix) com “Turienzo Álvarez pitará bajo la atenta mirada de Mourinho, que se considera perjudicado por los arbitrajes en las últimas jornadas” . Proves de que no és mentida? Aquí, aquí o aquí.

Té collons que, amb tot, els becaris estiguin salvant el cul als mitjans, a tots, sense excepcions, dia rere dia.

Té collons que ningú es queixa tot i que es cobra res per pencar de sol a sol (la crisi, la guerra, el capitalisme!)

Té collons que molts cops no es donin ni les gràcies per la feina feta.

Té collons que facin feina que no els toca.

Té collons que aguantin estòicament menyspreus i que els anomenin, “Eh, tu, el becario“. Que també tenen nom!

Té collons que no s’aconsegueixin posar d’acord per, no cagar-la un cop, sinó fer-ho en cadena i deliberadament, així n’aprendrien (i sí, parlo d’una cosa que jo no vaig arribar a fer mai, però de ja diuen que el temps t’envalentona)

Senyors! Els becaris no són pedres, arbres decoratius, esclaus, animals de companyia, mà d’obra barata, comodins ni similars. Són persones que volen aprendre, i culpar-los de la decadència i devaluació a la que estan sotmetent el periodisme uns quants no és ni just, ni ètic, ni responsable ni intel·ligent. Sort que encara hi ha gent que creu que les coses es poden canviar. Guanyarem! (espero)

La situació, però, és ben bé de cornuts i pagar el beure.