De regals de reis…

Vagi per davant, més val prevenir que curar diuen, que no sóc ni masclista ni feminista. Simplement sóc.

En aquests dies passats que ja acaben hi ha hagut múltiples campanyes de recollida de joguines per a gent que no té recursos per tal que puguin participar en aquesta cursa consumista que és el Nadal. Lluny d’escriure de dinars, llums o tions em vull centrar en la recollida de joguines pels nens. La gent els porta el que bonament pot i al lloc de recollida, generalment, es reparteixen en dues piles: per nens i per nenes. Fins aquí tot normal. El problema vé quan el “classificador” li agafa un atac d'”igualtat” i decideix que el fer una pila per nens i nenes és una tonteria i barreja  elss regals, posant nines pels nens i cotxes per les nenes.

Només vull fer veure una cosa: imagina que ets una nena que només tindrà aquest regal per Nadal. Imagina que el vas a buscar amb tota la il·lusió. Imagina que esperes una nina. Imagina que et donen un cotxe radiocontrol. Imagina la cara que et queda. Per fer proves no cal sempre agafar als més dèbils, no?